Skip to main content

Högtider

Traditionellt högtidsfirande i Uppland

På Gimo Herrgård kan du njuta av storhelgernas ledighet utan att försaka de svenska traditionerna. Koppla av, varva ner och låt oss sköta alla bestyr. Vi håller hårt på traditionerna och både mat och arrangemang följer säsong och sedvänjor. Upptäck mer om hur vi firar just din favorithögtid.

Midsommarfirande

Här i Roslagens gränsland firar vi denna underbara svenska högtid enligt sedens alla regler. På förmiddagen samlas vi vid Gimo festplats för dans, musik och tävlingar. På herrgården serveras vårt afternoon tea, vi bjuder på goda middagar i vår vackra herrgårdsrestaurang och guidning av vår historiska miljö.

Julfirande

I dagarna tre firar vi traditionsenligt jul på Gimo Herrgård. Njut av de svenska jultraditionerna, stämningen och läckra måltider. I herrgårdens matsal, med utsikt över den snöbeklädda parken, står era måltider framdukade under er vistelse hos oss. Det bjuds på spännande, lokala specialiteter från Roslagen och alla de traditionella rätter som hör juletiden till.

Läs mer och boka:

Storslaget nyårsfirande

Avsluta det gångna året ståndsmässigt och unna er ett lyxigt nyårsfirande i anrik herrgårdsmiljö. Njut av vällagad mat och dryck, snittar och bubbelprovning, champagne och fyrverkerier och vila ut i sköna hotellsängar.

Välj mellan att stanna en eller två nätter. Pris från 4195 kr per person.

Vårt Nyårspaket med en övernattning inkluderar:

  • Choklad och bubbel på rummet vid ankomst
  • Kanapéer och bubbelprovning
  • Fyra rätters nyårssupé med dryckespaket
  • Champagneskål vid tolvslaget
  • Övernattning
  • Sen frukostbuffé

Påskfirande

När våren nalkas bjuder vi in till ett avkopplande påskfirande på Sveriges första gustavianska herrgård. Ni väljer själva när ni önskar anlända och hur länge ni önskar stanna. Njut av härliga middagar och trevliga aktiviteter.

På påskafton anordnar vi guidad tur i vår historiska bruksmiljö. 

Certifieringar

Boka nu

Hjärtligt välkommen till Gimo Herrgård

Varmt välkommen till Gimo Herrgård – där minnen blir historia.