Skip to main content

Konferensanläggning

Konferens

Möten

Vi erbjuder små mötesrum för personliga möten och grandiosa salar för storslagna events och konferenser. I samband med er konferens så erbjuder vi även ett gediget aktivitetsutbud, allt för att ni ska få en så personlig upplevelse som möjligt.

Vår anläggning är Svanenmärkt, utvald mötesplats av Svenska Möten och medlem i IACC. Gimo Herrgård är en certifierad mötesplats med diplomerad mötesrådgivare på plats.

Populära mötesplatser

Annorlunda mötesplatser

På Gimo Herrgård har du möjlighet att boka din konferens eller ditt möte på en av våra många annorlunda mötesplatser för en speciell upplevelse. Från att jobba på teambuilding på vår höghöjdsbana till en av våra unika salongar eller varför inte i Suite Dreams med egen terrass.

Aktiviteter

Trädklättring, avkoppling i varma källor, dryckesprovning, mord under middagen, tävlingar i parken, artistunderhållning, discgolf, iskulptering, möjligheterna är nästintill oändliga när det kommer till aktivitetsförslag under er vistelse på Gimo Herrgård.

Svenska Möten
Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Gimo Herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Gimo Herrgård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita.

Elektronisk deltagarhantering
Önskar er grupp elektronisk deltagarhantering till er konferens? Genom vårt samarbete med Svenska Möten kan vi erbjuda flera lösningar,
för mer information kontakta oss gärna på tel: 0173 88 900.

Certifieringar

Boka nu

Hjärtligt välkommen till Gimo Herrgård

Varmt välkommen till Gimo Herrgård – där minnen blir historia.