Skip to main content

Våra rum

Rum & sviter

Utforska våra rum

På Gimo Herrgård har vi anammat en enkel filosofi, då den vackra miljö och exteriör vi har ärvt är unik och saknar motstycke i svensk arkitektur har vi valt att utforma våra 85 rum och sviter individuellt så att varje rum får sätta sin prägel på herrgårdens 250-åriga historia. Klassiska element vävs omsorgsfullt samman med tekniska moderniteter för att möta dagens gästers krav på komfort och funktionalitet.

Våra gästrum är fördelade i huvudbyggnaden med flyglar, i Kassörbostaden, i Lilla Herrgården samt i Brukskontoret. Klicka här för karta över herrgårdsområdet.

Våra standardrum är individuellt inredda med komfort och tillgänglighet i åtanke och är fördelade över flera av herrgårdens byggnader.

För dig som vill leva lite lyxigare rekommenderar vi något av våra superiorrum som bland annat har jacuzzi på rummet.

Vill du ha ett rum som genomsyras av traditionell herrgårdsstil och med moderna faciliteter och vackra badkar? Då rekomenderar vi något av våra sju Dubbelrum Deluxe.

När du behöver koppla av riktigt ordentligt eller söker romantiska rum med den där wow-känslan bör du testa något av våra Superior SPA-rum. De har både jacuzzi och egen bastu.

Mansion dubbelrum är belägna i herrgårdens huvudbyggnad och är elegant inredda i klassisk herrgårdsstil.

Önskar du dig något alldeles extra föreslår vi vårt magnifika Suite Victory. Egen bastu och jacuzzi med storbilds-tv, två kakelugnar och en härlig himmelsäng väntar.

Vackra Suite Dreams, belägen i Lilla Herrgården, erbjuder två balkonger, salong med matplats och öppen spis samt en underbar himmelsäng.

Suite Heart, belägen i LeFebure-flygeln, har två separata sovrum och en rymlig salong med öppen spis och egen veranda, vilket gör den perfekt för det lilla sällskapet.

Certifieringar

Boka nu

Hjärtligt välkommen till Gimo Herrgård

Varmt välkommen till Gimo Herrgård – där minnen blir historia.